Menu

logo bootcampkatwijk 800

Duinloop Katwijk

Wij lopen de duinlopen! Georganiseert door AV Rijnsoever in samenwerkting met sponsor Running Center Katwijk. Bekijk de data hieronder. Doe er één of meerdere mee. Als je er vier van de vijf loopt doe je mee met het algemene klassement. 

Train met Bootcamp Katwijk Running mee op dinsdag- of woensdagavond. Met name intervaltraining.
Wordt steker en sneller door mee te trainen met een van de bootcamptrainingen.

Duinloop Katwijk zijn leuke kleinschalige wedstrijdjes door het duin (de zuidduinen) van Katwijk. Diverse afstanden. Voor beginners en gevorderden.

Doe je ook mee?

 


Bron: avrijnsoever.nl 2019

In de zuidduinen van Katwijk start  zaterdag 19 oktober om 10.30 het Running Center Katwijk Duinloopcircuit. 

Dit door atletiekvereniging Rijnsoever georganiseerde evenement is een jaarlijks terugkerende gebeuren, waarbij de deelnemers over een prachtig parcours door de Katwijkse duinen worden geleid. Zeker bij deze eerste loop uit de serie kan men  genieten van de natuur in fraaie herfstkleuren en zal men naar  het zich laat aanzien onder fraaie weersomstandigheden van start gaan. Beter en mooier kun je het dus niet treffen. Reden genoeg dus om komende zaterdag naar sportpark “Zee en Duin” aan de Sportlaan te komen!

Het circuit bestaat uit een vijftal lopen, waarvan er vier  worden gelopen in het duingebied aan de zuidzijde van Katwijk. De  derde loop uit de serie, de Sint-Nicolaasloop, vindt op 30 november plaats in de Pan van Persijn, beter bekend als het Panbos, waarbij we ons op de laatste dag van november zeker weer mogen verheugen over de aanwezigheid van de Goedheiligman met enkele van zijn Pieten. Alle lopen starten om 10.30. Deze Sint-Nicolaasloop vindt plaats op zaterdag 1 december. De overige duinlopen vinden plaats op zaterdag 9 november, zaterdag 11 januari en zaterdag 1 februari.

De te lopen afstanden zijn 2 kilometer (jeugd t/m 12 jaar), 5 kilometer en 10 kilometer. Inschrijven kan wat betreft de vier duinlopen op de dag zelf vanaf 9.30 in de kantine van tennisvereniging “Zee en Duin”. De inschrijving voor de Sint-Nicolaasloop vindt plaats in het theehuis in het Panbos. Deelnemers kunnen zich voor iedere loop apart inschrijven, maar voordeliger is het om de eerste keer meteen voor alle vijf lopen in te schrijven; het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per loop voor de jeugd en € 5,50 voor de overige lopers. Schrijft men direct voor het hele circuit in, dan bedragen de inschrijfkosten resp. € 14,00 en € 22,00.  Atletiekvereniging Rijnsoever hoopt a.s. zaterdag weer vele oude getrouwen en hopelijk ook weer vele nieuwe deelnemers te begroeten. Tot zaterdag dus!

Bron: avrijnsoever.nl 2019

 


Bron: avrijnsoever.nl 2018

Elk jaar organiseert AV Rijnsoever in samenwerkting met sponsor Running Center Katwijk het duinlopen circuit. Jaarlijks starten hier niet alleen wedstrijdlopers, maar ook een grote groep recreanten aan een 5 of 10 km wedstrijd door de Katwijkse duinen. Een mooi parcours daagt u uit!

Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er ook een 2 km kinderloop. Voor de kinderen van 13 jaar en ouder is er de mogelijkheid om mee te doen met de 5 km.

Het circuit bestaat uit 5 wedstrijden van 2, 5 of 10 km. Bij deelname aan het circuit dient u minimaal aan 4 wedstrijden deel te nemen om in aanmerking te komen voor het algemeen eindklassement!

Kosten
Kosten eenmalige deelname: € 5,00.
Kosten deelname circuit (5 wedstrijden): € 20,00.
Kosten eenmalige deelname voor de jeugd t/m 12 jaar: € 3,00.
Kosten deelname circuit voor de jeugd t/m 12 jaar (5 wedstrijden): € 12,00.

Inschrijving en start vindt plaats bij LTC Zee en Duin aan de Sportlaan 1 in Katwijk aan Zee. 

Inschrijving is mogelijk vanaf 9.30 uur. Hier zijn ook kleedkamers met douches beschikbaar.

Wanneer?
De duinlopen worden gehouden op de volgende data:
Zaterdag 20 oktober 2018 om 10:30 uur.
Zaterdag 10 november 2018 om 10:30 uur.
Zaterdag 1 december 2018 om 10:30 uur (Sint Nicolaas loop in het Panbos).
Zaterdag 12 januari 2019 om 10:30 uur.
Zaterdag 2 februari 2019 om 10:30 uur. (met aansluitend de prijsuitreiking van het RUNNING CENTER KATWIJK Duinlopencircuit 2018/2019.)

De duinlopen worden gesponsord door Running Center Katwijk

LET OP SINDS BEGIN 2015 IS HET OOK 'S WINTERS BETAALD PARKEREN OP DE SPORTLAAN! (€ 2,00/UUR)
KOM OP DE FIETS OF ZET JE AUTO ANDERS VOOR € 1,60/UUR IN DE OP 8 MINUTEN WANDELEN GELEGEN PARKEERGARAGE OP HET ZEEHOS TERREIN. 

Bron: avrijnsoever.nl 2018


 

Volg ons op Instagram Bootcamp Katwijk