Menu
Loading…
  • 0
  • 1

logo bootcampkatwijk 800

Katwijk - Bootcamp Katwijk

Katwijk is een schitterende locatie voor bootcamptrainingen. Bootcamp Katwijk toont hier de mooiste bootcamplocaties in Katwijk aan Zee en Katwijk Binnen. 

Proefles(week) meedoen? Van harte welkom! Heb je nog vragen voordat je je aanmeld, stel ze aan Maarten 0642460770.

Strand Katwijk aan Zee

Op en rondom het strand van Katwijk aan Zee kan er tijdens de bootcamp heel zwaar getraind worden. Door het zand is er een andere weerstand dan gewoonlijk, dit maakt bewegen extra zwaar. Voor snelheid en explosiviteit is dit niet direct bevorderlijk. Sporten en bootcampen op strand zorgt zeker wel voor een sterk uithoudingsvermogen en enkelversterking.
Op het strand kan er ook leuk met zandzakken en teambuildingsopdrachten worden gewerkt. 
Voor de fanatiekelingen kan ook de zee nog worden ingezet als extra trainingsmiddel zoals zwemmen en door de branding rennen.

Strandpaviljoen Surf en Beach Katwijk

Alle Surf en Beach Bootcamp lessen starten en eindigen bij het strandpaviljoen van Surf en Beach (surfenbeach.nl). Hier zullen wij na elke les van een welverdiende fruit of groente smoothie gaan genieten. Surf en Beach staat in Katwijk bekend om haar sportieve en relaxte karakter. Naast genieten en chillen op en rondom het strandpaviljoen van Surf en Beach is er volop gelegenheid om aan sportieve activiteiten deel te nemen. Lees meer over de Surf en Beach Bootcamp

 

Boulevard Katwijk aan Zee

Op de mooie boulevard van Katwijk aan Zee zijn er vele mogelijkheden voor leuke oefeningen. De vele banken, muurtjes, trappen, steile strand af- en opgangen, fietsenrekken, en vele andere obstakels zijn een prachtig hindernissen- en oefeningenparcours. Je rent zo het strand op en weer af. Schitterende paden door de tussenduinen geven zicht op zee en de boulevard.

Duinen van Katwijk aan Zee

Zowel de noord- als zuid-duinen van Katwijk zijn een hele mooie locatie om te trainen tijdens de bootcamp. Bootcamp in de duinen is vooral genieten van de mooie omgeving en natuurlijk de vele heuvels voor een pittige fartlek- en heuveltraining. Een must-do is minimaal 1x de Vlaggeduin "Coepelduin" (uitkijkpunt/bunker) op en af, de hoogste duin van Katwijk en Zuid-Holland. Ook de Atlantikwall is een schitterende bootcamplocatie in de duinen.

Centrum Katwijk aan Zee

In het dorp Katwijk aan Zee zijn er heel veel uitdagende en leuke hindernissen waar oefingen gedaan kunnen worden. Denk aan; trappen, heuvels, hoogteverschillen, bankjes, muurtjes, strand, etc.

Sportpark De Krom Katwijk

Op en rondom het sportpark van De Krom in Katwijk kan er heel divers gebootcampt worden. Er is een openbaar parcours met verschillende vaste onderdelen die goed inzetbaar zijn als bootcampactiviteit. Het sportpark ligt op hoogte waardoor er ook veel heuvel- en traptraining gedaan kan worden.

Bos Katwijk (Panbos)

In de Pan van Persijn (Panbos) is er een mooie route met een leuke diversiteit aan hindernissen. Panbos dagkaart €1,70 of jaarkaart €22,50.

 

 

Volg ons op Instagram Bootcamp Katwijk