Menu

Wandel Bootcamp

De wandelbootcamp van Bootcamp Katwijk start in de duinen of op het strand. Al wandelend trainen we met een veel lagere intensiteit dan een reguliere bootcamp. Lekker laagdrempelig wandelen met tussendoor een paar pittige oefeningen op eigen niveau om zoveel mogelijk verschillende spiergroepen aan te spreken. 

wandelbootcamp-bootcamp-katwijk

De wandelbootcamp is qua niveau lichter dan de joggingbootcamp en de reguliere bootcamps. 

De trainer geeft de per oefening diverse niveau mogelijkheden aan om zo aan ieders trainingswens te kunnen voldoen. Waar de één bijvoorbeeld 10 squats uitvoert probeert de ander dat met een zandzak in de handen.

WandelBootcamp kleding

Voor de wandelbootcamps kan je zelf kiezen of je heel sportief gekleed gaat of lekker zittende wandelkleding draagt. Iets er tussen in is natuurlijk ook prima. Ook betreft de schoenen kan je kiezen voor hardloopschoenen, wandelschoenen of iets er tussen in. Houdt goed rekening met het weer. Werk met laagjes thermokleding en een jack die je makkelijk aan en uit kan trekken als je het warm of koud krijgt. Zorg dat je een broek hebt die niet strak zit. Er zijn meerdere oefeningen waarbij je goed door de knieën moet kunnen zakken.

WandelBootcamp tijden:

Vraag naar de tijden. We zijn dus rond een uur aan het wandelen met tussendoor bootcampoefeningen.

Gezellig en op jouw niveau wandelbootcampen! Schrijf je in en ontvang een gratis proefles. Wandelbootcamps worden ook wel benoemd als sportief wandelen, fit walk, fit walking, walking bootcamp

Tot snel!

Volg ons op Instagram Bootcamp Katwijk