Bootcamp
in Katwijk

Bootcamp in Katwijk

Buiten sporten in gemeente Katwijk is prachtig. Met Bootcamp Katwijk genieten wij van de vele mooie sportlocaties die Katwijk en Valkenburg te bieden hebben. Sport met ons mee! Hier vind je een aantal van onze favoriete locaties waar wij geregeld te vinden zijn met onze bootcamp- en loopgroepen.

Strand

De bootcamps op strand van Katwijk aan Zee geven je direct energie als je er alleen al overheen wandelt. Die energie gebruiken we dan weer om de bootcamp oefeningen met een heerlijk frisse neus uit te voeren. Met de mooie gloeiende duinen, het prachtige brede strand en de deinende zee als toneel heb je de allerfijnste sportomgeving die je je maar kan wensen. Natuurlijk plakt het zand lekker aan je bezwete armen vast en kan je meestal even je schoenen legen als je het strand weer verlaat. Het strand leent zich ook heel goed voor de sport- en spelactiviteiten die we geregeld doen. Zoals ultimate frisbee, speedminton, touwtrekken, estafettes, beach bootcamp games en nog meer leuke afwisselende activiteiten.
Ook onze loopgroep zal je geregeld over het strand zien hardlopen.

Gratis proefweek

Schrijf je nu in bij Bootcamp Katwijk en krijg een gratis proefweek!

Duinen

We zijn ook veel in de Katwijkse duinen te vinden. Ten noorden ‘de Coepelduinen’ en ten zuiden ‘Berkheide’. Daar worden we beloond met prachtige heuvelachtige duinen. Een van de favoriete locaties van onze loopgroep. Door de mooie rustgevende natuur, de heel weinig stoplichten en natuurlijk de heuvels worden hier heerlijke trainingen beleefd.

De groepen bootcamp en de wandelbootcamp weten ook wel raad met de heuvels, de prachtige duinvalleien en bijzondere locaties zoals de Atlantikwall. Bij iedere picknicktafel en bankje zullen er zeker een aantal dips en mountainclimbers worden gedaan.

Meer info over de bootcamps en loopgroepen

Heb je nog specifieke vragen of iets te overleggen voordat je de sportieve uitdaging aangaat dan kan je ook even een WhatsApp sturen.

Bos - Het Panbos

De Pan van Persijn beter bekend als het Panbos heeft bijna alles wat je bij een buitensport beleving wenst. Bomen uiteraard, aardig wat pittige heuvels, fijne sportieve bankjes en tafels, workout/ fitness toestellen en veel paden als of je er kunt verdwalen. Natuurlijk ook de Atlantikwall waar je toch wel een keer overheen of omheen gelopen moet hebben of heerlijk tegen de muur in wallsit zitten. 

In de winterperiode is het ’s avonds te donker om zonder lampjes in het bos te sporten, maar met de hoofdlampjes op maakt dit ook zeker weer een unieke ‘spannende’ ervaring.

Bootcamp in Valkenburg

Ook in Valkenburg zijn er veel fijne locaties waar wij met de groep Bootcamp Valkenburg aan het sporten zijn. Bijvoorbeeld bij en rondom de sportspeeltuin van Dorpsweide (’t Duyfrak).

Dorpsweide Valkenburg

Onze bootcampgroep in Valkenburg is vaak actief op de eilanden van de Dorpsweide bij ’t Duyfrak. Het is hier mooi groen en waterrijk gelegen aan de Rijn tussen de parken en sportvelden. De sportspeeltuin geeft ontzettend veel mogelijkheden om gevarieerd te trainen. Omdat het niet heel ver fietsen is vanuit Katwijk naar Valkenburg en andersom zien we geregeld Valkenburgers in Katwijk en Katwijkers in Valkenburg. Leuk voor de afwisseling, super gezellig en omdat we de zelfde bootcampmunt gebruiken ook heel gemakkelijk. 

Gratis proefweek

Schrijf je nu in bij Bootcamp Katwijk en krijg een gratis proefweek!

Scroll naar boven