Bootcamp Katwijk bij RTL5 ‘Bizarre Slapers’

– Uitzending van 29 maart 2016 –

Bootcamp Katwijk is uitgenodigd om mee te werken aan aflevering 3 van ‘Bizarre Slapers’ een programma van RTL5 gepresenteerd door Dennis Weening.

In deze aflevering mag trainer Maarten van Bootcamp Katwijk de ‘Bizarre Slaper’ Kevin een pittig lesje bootcamp laten beleven. Het medische team van ‘Bizarre Slapers’ moedigt verstandig en regelmatig tot dagelijks sporten aan om beter en vaster te slapen.
Kevin wordt in een Katwijks strandpaviljoen tijdens een interview met Dennis Weening verrast met deze bootcamptraining. Dennis kan helaas door een knieblessure niet meedoen. Kevin gaat er helemaal voor en is met trainer Maarten lekker aan de slag terwijl het camerateam mooie beelden van de twee vastlegt. Aan het einde van de bootcamp krijgt Kevin nog eens 10 lessen cadeau. Kevin slaapt dankzij de hulp van het programma ‘Bizarre Slapers’ en betrokkenen inmiddels een stuk beter.

Aflevering 3 ‘Bizarre Slapers’ RTL5
Bron: RTL5 Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin heeft een zeldzame aandoening. Hij rolt urenlang met zijn hoofd om in slaap te kunnen vallen. Dit komt wel eens voor onder kleine kinderen, maar meestal groeien ze hier vanzelf overheen. Kevin kan daardoor ’s ochtends zijn bed niet uitkomen en is oververmoeid. Tijdens de slaaponderzoeken wordt ontdekt dat hij naast het hoofdrollen nog een slaapstoornis heeft: een verschoven ritme.

Scroll naar boven